بایگانی ماهانه: تیر ۱۳۹۵

گزیده‌ای از سخنان شیخ الحدیث در مراسم ختم قرآن مسجد جامع گُشت

شیخ الحدیث مولانا محمّد یوسف حسین پور، امام جمعه و مدیر عین العلوم گشت در مراسم إحیای شب قدر و ختم قرآن مجید در نمازهای تراویحِ مسجد جامع گُشت در شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان ١٤٣٧، در ابتدای سخنان خویش حضور حداکثری جوانان مایه‌ی دلگرمی و امیدواری است؛ جوانان باید قدر نعمت جوانی را بدانند و آن را در راه درست استفاده کنند. وی خطاب به جوانان گفت: نباید شما تنها به همین …

ادامه نوشته »

گزارشی کوتاه از کلاس آموزش تجوید در مسجد جامع صدیق اکبر سراوان با حضور شیخ الحدیث

دوره آموزشی تجوید و صوت و لحن قرآن مجید به منظورفراگیری گروه‌های مختلف مردم با قواعد و فنون لازم جهت تلاوت قرآن کریم و نیز ایجاد فضای اُنس با قرآن درایام ماه مبارک رمضان همه روزه از نماز عصر تا مغرب در محل مسجد جامع صدیق اکبر رضی الله عنه واقع در خیابان آزادی سراوان برگزار می‌شود که با استقبال پرشور علاقمندان به قرآن اعم از قاریان و حافظان، دانشجویان و افراد مختلف مواجه گردیده …

ادامه نوشته »

فايده‌ي علمي نسبت به دريافت علم

علامه محقق ابن جماعه کتاني در کتاب مشهور و مفيد خويش ”تذکره السامع والمتکلم“ اسباب حصول علم را تشريح نموده نوشته است که بزرگترين سبب از اسباب ازدياد علم و فهم و اشتغال مستمر و خستگي‌ناپذير به آن، خوردن حلال است آن هم به مقدار کم. امام شافعي فرموده است که من ۱۶ سال تا سير غذا نخوردم؛ زيرا بر اثر زياده‌روي نياز به شرب زياد پيش مي‌آيد و بر اثر آن خواب زياد مي‌شود …

ادامه نوشته »

ابوالعلاء و ارزش علم

ابوالعلاء امام لغت بود، اما در تعيين کلمه‌ي فرجه که ضم صحيح‌تر است يا فتح، ترديد داشت و تا مدتي در اين خلجان قرار گرفت. زمان حجاج ظالم بود. بنابر امري روابط تيره گشت و ابوالعلاء به جاي شهرنشيني، روستانشين شد تا از ظلم و تعدي حجاج در امان بماند. روزي داشت به جايي مي‌رفت، باديه نشيني را ديد که شعري را بر مرگ حجاج مي‌خواند که شايد او هم مانند ابوالعلاء تحت فشار بود: …

ادامه نوشته »